Zimske dane želimo da provedemo ušuškani u toplu ćebad, pred kaminom, uz omiljenu knjigu i topli napitak. Na barem jedan dan želimo da uživamo daleko od buke u udobnosti neodoljive kućice u prirodi.

Umeće stvaranja intimnog doma postaje vrlo tražena veština, naročito u zimskim mesecima. Zato skandinavski trend uređenja enterijera pod nazivom hygge osvaja sve više kuća i stanova. Prioritet mu je udobnost, a postiže se pretežno prirodnim materijalima. Doduše, za hygge stil su dobrodošle knjige, sveće i biljke kao i raznovrstan tekstil. Ovo je koncept koji naglašava jednostavnost življenja i preferira nežne, svetle nijanse. Suptilna rasveta, udoban minimalizam, topli kutak za relaksaciju, čitanje i odmaranje. Da, lako je naviknuti se na čistu udobnost...

Satovi najbolje idu uz zidove dnevnih soba. Osim toga, tamo ćete više puta dnevno pogledom potražiti put kazaljki...

RAJ ZA ODMOR

U spavaćim sobama nikada ne možete da imate previše jastuka, ćebadi, jorgana, mekih tepiha na kojima ćete da napravite prve korake ujutro ili poslednje uveče, a verujemo da bi svaka dama volela da ima i svoj kutak za ulepšavanje. Bela je uvek dobar izbor, ali važno je nadopuniti je dodatnom bojom koja će celoj sobi dati karakter. Osim kreveta koji zauzima najveći deo sobe nije vam potreban dodatan nameštaj, ali ormarić pored kreveta i noćna lampa neka budu pri ruci!

MAKEUP ZONA

Ako pitate žene, kutak za ulepšavanje je must-have svake dostojne spavaće sobe, a morate priznati da ne zauzima previše prostora. Svakako je bolje imati uredno carstvo za ulepšavanje i friziranje nego povremeni haos u kupatilu... Njime ćete sigurno uštedeti i nešto vremena za sređivanje i smanjiti verovatnoću kašnjenja na zabave i druženja.

KOMADI NAMEŠTAJA KOJI SU MULTIFUNKCIONALNI IMAJU POSEBNU VREDNOST I ŠARM POPUT KLUPE U ULOZI ORMARIĆA KOJA MOŽE DA ČUVA ODEĆU, IGRAČKE, ZAPRAVO SVE ŠTO ŽELITE DA SAKRIJETE OD OČIJU RADOZNALIH

Bez obzira na to koji je životni prostor u pitanju i koje je godišnje doba, lampice su predivan detalj koji zrači toplinom i romantikom

DAŠAK PRIRODE

Staklene vaze najčešće preuzmu ulogu čuvara svežeg cveća, ali ako ste ljubitelj dugotrajnih rešenja koja ne menjaju svoj oblik, boju i volumen, napunite vaze šišarkama koji će svakako doprineti šarmu prostora, a ne zahtevaju nikakvu dodatnu brigu niti angažman.

Braon, sive, bele i bež nijanse odlično se slažu i ostavljaju utisak topline na posmatrača

NEODOLJIV MIRIS PAMUKA

Decentna aroma cveta pamuka stvoriće opuštajuću atmosferu čak i na pragu vaše kuće. Nežan puderasti miris je dovoljan da vašem domu pokloni onu posebnu notu prepoznatljivosti, a opet previše suptilan da bi postao suvišan u bilo kom pogledu.

ANTRACIT - PRAVA BOJA  
ZA KOMPLIMENTE 

Svaki kutak u domu zaslužuje pomno planiranje i uređenje pa tako i "prolazni kvadrati" kao što su hodnici i predsoblja. Komode i konzole veoma su praktična rešenja za odlaganje obuće i drugih stvari, a moramo da priznamo da im ni estetika nije slabija strana. Boja o kojoj se sve više priča u više konteksta i različitih vizija jeste antracit nijansa koju je jednostavno uskladiti sa brojnim drugim tonovima, a morate da priznate da odiše svojevrsnom elegancijom i stavom koji je pravi mamac za komplimente. 

PSSSST KUTAK

Dremanje u zimsko doba godine ima neki poseban šarm. Sve što vam treba za miran san na svojoj terasi jesu pouzdani izvori mekoće i toplote. Dakle, izvucite dušeke, ćebad, jorgane i nabacajte ih jedan na drugi, ali učinite to sa stilom. Provedite poslepodne ili veče kao razmažena diva, ali pazite da ne uronite u zimski san. Jer zima je lepa, bila bi šteta.

Prethodna tema

Nova tema

Druži se s nama!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter Social Icon