Otkrićemo vam tajnu – zima je naše najomiljenije godišnje doba, pogotovo kada se ušuškamo u ćebence, upalimo mirišljave sveće i okitimo jelku.
Gospodin Krcko Oraščić
Od kada se lik Krcka Oraščića pojavio pre nekoliko godina, ne prestaje da bude omiljena novogodišnja dekoracija. Odavno se ne koristi kao krckalica za orahe, ali i dalje je simbol sreće i poklon koji se često poklanja za Novu godinu. Od 17. veka on je deo nemačke tradicije i prema verovanju tera zle duhove iz kuće i služi kao zaštitnik doma u kome se nalazi.
Kuglice sA porukama
Budite originalni pa umesto novogodišnje čestitke ili mašne uz poklon, poklonite kuglicu sa lepom porukom. Kuglice sa porukama mogu da budu i samostalan poklon, a spakovane su u posebnim kutijama.
Novogodišnji i božićni praznici nisu samo onih nekoliko dana u godini. Atmosfera koja ih prati zaslužuje da u njima uživamo što je duže moguće. Zato smo ove godine odlučili da čitavu zimu provedemo u prazničnom raspoloženju i dekoracijama. Od ukrašavanja jelke i centralnog mesta u dnevnom boravku raširili smo se na baš sve prostorije. Kako to izgleda pogledajte u našem editorijalu na 14 strana, gde vas vodimo u jedan divan stan koji je u potpunosti opremljen nameštajem iz Emmezete. Niz detalja i sjajnih dekoracija takođe iz Emmezete ispričaće vam jednu prefinjenu prazničnu priču.
romantika
u spavaćoj sobi lako se postigne girlandom od sijalica, koju slobodno možete da zadržite i posle praznika. Lampe u obliku patuljaka idealan su izbor za one koji čaroliju žele da zadrže i nakon što ostale ukrase pospreme u kutije.
Roze, puderasta, zlatna, bela
Pomoću njih stvorićete posebnu prazničnu atmosferu, u kojoj će posebno da uživaju ljubitelji elegancije, romantike i prefinjenosti. Pomenute boje su vrlo zahvalne za dekorisanje, jer su nenametljive i potpuno se uklapaju uz razne stilove enterijera – od modernog do vrlo klasičnog.