Deda Mraz nam je šapnuo šta je to što svaka žena potajno želi da ugleda kad odmota svoj novogodišnji poklon. Proverite!

 ŠTEDLJIVA, TIHA I EFIKASNA SUDOMAŠINA BEKO 

Istovremeno može da opere čak 15 kompleta posuđa a da pritom ne izgrebe niti matira nijednu jedinu čašu, šolju ili tanjir jer u sebi ima AutoGlass Shield tehnologiju. Sigurna i pouzdana mašina za pranje sudova zaštitiće vas od moguće poplave u slučaju pucanja creva jer poseduje Watersafe+ sigurnosni sistem! Lako se prilagođava Vašim potrebama, ako vam se žuri tu je Express opcija, kada perete delimično punu mašinu tu je pola pranja. 

 NOVE TEHNOLOGIJE SKRAĆUJU VREME PRANJA  

Opremljene protočnim grejačem između donje i gornje prskalice, nove Candy Brava sudomašine obaraju rekord u brzini pranja. Pri svakodnevnom punjenju, one postižu rezultate pranja klase A, sa sušenjem, za samo 39 minuta! Pored toga, garantuju i manje neprijatnih mirisa zahvaljujući posebnoj prskalici koja čisti mikrofilter tokom svakog ciklusa. 

NAJBEZBEDNIJE, NAJBRŽE I NAJEFIKASNIJE UKLANJANJE DLAČICA 
Za razliku od drugih uređaja koji samo otkrivaju da li koža može da se podvrgne IPL tretmanu, SensoAdapt™ senzor za kožu stalno očitava nijansu kože do 80 puta u sekundi i automatski podešava intenzitet svetlosti na pravi nivo. Ovo je najbrža IPL tehnologija trenutno na tržištu sa visokim nivoima energije, sa 400.000 bljesaka omogućuje radni vek do 22 godine tretmana. 10 nivoa intenziteta omogućuju prilagođavanje inteziteta svetlosti najpogodnijoj Vašoj koži. Trajno smanjenje dlačica za samo 4 nedelje. 

Obradujte muškarce u svom životu znakovima pažnje na koje neće ostati imuni

 LGV + FRIŽIDER ČUVAR
PRIRODNE SVEŽINE

V+ kombinovani frižideri kompanije LG Electronics izdvajaju se od konkurencije po energetskoj efikasnosti, izdržljivosti i naprednim tehnologijama među kojima je i DoorCooling+ TM. Ova karakteristika, kao kod modela LG GBB92STAQP, utiče na cirkulisanje hladnog vazduha od vrha uređaja kako bi obezbedio ravnomerne temperature čak i u teško pristupačnim prostorima, poput pregrade na prednjim vratima. 

 POTPUNA PRECIZNOST ZA 100% SAVRŠEN STIL   

Braun 10-in-1 komplet trimer čine trimer za lice i bradu, mini brijač, trimer za preciznost, uši i nos, kosu, telo. Plus besplatan Gillette Fusion5 ProGlide brijač sa Flexball tehnologijom. Postignite različite dužine (0.5 - 21mm) kose i brade. 13 podešavanja dužine i doživotno oštra sečiva za vrhunsku preciznost.  Li-ion baterija pruža 100 minuta trimovanja, a osim toga ima i mogućnost 5-minutnog punjenja za jedno trimovanje.  

 HISENSE JE RAZLIKA KOJA  SE JASNO VIDI   

Ultratanak okvir i elegantan dizajn U8B serije biće prava stilska dopuna vašoj dnevnoj sobi. Uz ULED ekran sa 4K rezolucijom i HDR slikom nudi širok spektar raskošnih boja, kontrasta i detaljnosti slike. Hisense kompanija, sigurna u svoj kvalitet obezbedila je 5 godina garancije. 

Prethodna tema

Nova tema

Druži se s nama!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter Social Icon