Anastasija živi sa suprugom i sinom u domu koji je pre svega udoban, moderan, pun pozitivne energije. Dnevna soba koja je prostrana joj je omiljeni deo stana, kao i hodnik jer se iz njega ide u svaku sobu pa je izuzetno praktičan. „Želela sam svetliji stan, jer je stan u kom sam živela pre ovog bio dosta mračniji, pa sam takav nameštaj i birala. Suprug je prepustio da ja sve biram, ali sam se na kraju uvek sa njim konsultovala. Moram da priznam, najviše sam bila inspirisana hotelima koje smo posetili. Suprug i ja volimo dosta da putujemo, a jedan luksuzni hotel u Singapuru je ostavio veliki utisak na mene, posebno mermerno kupatilo i detalji, pa sam zato želela puno mermera u stanu. Srećna sam što sam uspela da pored upotrebe mermera, kao hladnog materijala, u stanu stvorim toplinu. Trendovi kada je nameštaj u pitanju ne prolaze tako brzo kao kod garderobe, tako da sam i odabrala neke detalje koji su u trendu, ali sam pre svega želela da nam bude udobno i komforno. Ramovi na zidovima, tj. gipsani radovi dali su poseban pečat celom stanu, kao i velika upotreba površina koje su pod ogledalima“, poručila je Anastasija.
DNEVNI BORAVAK: MIKS SVEDENOG I RASKOŠNOG
U dnevnom boravku sa porodicom provodi najviše vremena: „Suprug i ja se smenjujemo na lenjivcu jer je najudobniji, a sin Andrej kruži oko stola jer je u fazi prohodavanja. Volim što su danas moderne svetle podne površine i generalno svetliji stanovi, to je uvek bilo više po mom ukusu. Svetlo je izvor energije i samim tim mislim da je raspoloženje bolje ukoliko boravite u svetlijoj nego u tamnijoj prostoriji. Veoma volim pliš, pa je naša ugaona garnitura od pliša i savršeno se uklopila uz detalje od mermera. Nemam ništa protiv minimalizma, ali opet mislim da su detalji sve, i da daju toplinu domu, tako da su detalji u mom stanu ipak pobedili svedenost. Posebno volim slonove i ukrase u obliku njih jer su mi simbol za sreću i širenje dobre energije“, kaže Anastasija.
Ženstveni enterijer Anastasijin posao podrazumeva rad od kuće, pa tako deo vremena radi za računarom, a drugi deo podrazumeva odlazak na fotografisanja, događaje, sastanke i slično. Za vreme vanrednog stanja islikala se u svakom kutku svoga stana i uživala je u tome. „Osmislila sam i jednu sobu za sebe, u kojoj provodim dosta vremena radeći. Kako imam puno šminke, kozmetike, ali i garderobe prostor je ispao idealan za moje sitnice. Sve ženske stvari radim u mojoj sobi odakle ste i najčešće navikli da vidite snimke sa mojih društvenih mreža. Zato sam je uredila da dominira roze boja, poneki interesantan detalj, ali ne i previše stvari da bi energija mogla lepo da kruži. Sanjam da jednog dana imam onaj pravi walk-in garderober, ali za sada, ova soba je savršena za mene, jer je zapravo to moje carstvo i u potpunosti me oslikava. Girly je, slatko, ušukano i moderno", priznaje Anastasija.
U ULOZI KUVARICE ZA NAJMILIJE...
Koliko neobično toliko istinito, od svih stvari u svojoj kuhinji posebno je nahvalila indukcionu ploču. „Indukciona ploča mi spremi kafu i prokuva vodu za sekund, obožavam je! Super je i moj Bosch multipraktik, a posebno ga volim što je u pastelnoj pink nijansi. Želela sam modernu kuhinju sa jasnim linijama, bez previše detalja, a opet ne i skroz sterilnu već zanimljivu. Priznajem da nisam baš oduševljena idejom da kuvam svaki dan, ali volim da spremam jela poput rižota sa kozicama i šafranom. Ne volim da kuvam tradicionalna jela, i ponekada više uživam kada poručim hranu.“
TRPEZARIJA MORA DA POSEDUJE SLOŽNU PORODICU!
"Najviše volim da spremam italijansku hranu, a često i naručimo klopu. Zbog rasporeda smo morali da napravimo manji trpezarijski sto, i to je jedino što bih menjala u stanu. Obožavam lepo dekorisan sto i lepe tanjire, to dodatno ulepša svaki obrok. Često mi privuče pažnju nešto pastelno i moderno. Tople boje prijaju, ali smatram da je najbitnije da je porodica složna i srećna, na taj način je svaki momenat pa i svaki obrok uživanje", kaže Anastasija.